Dokonalé hovězí hrudí
Připravte pro sebe a své blízké to nejlepší hovězí hrudí v pepřovém zábalu s hlubokým kouřovým aroma v Broil King Pellet grilu.
Doba přípravy: 20 minut
Doba grilování: 12+ hodin
Obtížnost: 3/5
Počet strávníků: 6 -10 osob
Ingredience
- 3,62 kg hovězího hrudí• 1 plechovka zázvorového piva
- Broil King – Perfect Steak Spice Rub (pepřová směs koření)Na potírání
- 1 šálek whisky
- 1 šálek medu
Použijte pelety směs Broil King® Smoke Masters
Postup:
Hrudí řádně potřete (snažte se i vetřít do masa) dostatečným množstvím pepřové směsi koření.
Zapněte gril Broil King Pellet a stiskněte tlačítko SMOKE – na teplotu 107 ° C.
Postupujte dle standardních pokynů pro spuštění a gril předehřejte na požadovanou teplotu.
Hrudí položte na rošty, tučnou stranou dolů a zavřete víko.
Pomocí teplotních sond sledujte vnitřní teplotu připravovaného masa (silná strana, tenká strana).Pomalu grilujeme 6-7 hodin.
Každou hodinu potíráme připravované hrudí marinádou, kterou jsme si připravili z whisky a medu.
Jakmile teplota uvnitř masa dosáhne 71 ° C, vyjměte hrudí a zabalte jej do pergamenového papíru a vložte do pekáče, přidejte 1 plechovku zázvorového piva.
Umístěte pekáč s masem zpět na gril a znovu zapíchněte teplotní sondy. Pečte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 95 ° C. Poté vyjměte a nechte odpočívat.
Podávejte nakrájené na plátky.